volksfeest

31 augustus geen markt i.v.m. Volksfeest

Van vrijdag 30 t/m zondag 1 september staat Winterswijk op zijn kop tijdens het jaarlijkse Volksfeest. In heel Winterswijk is er van alles te doen, maar het centrum van het feest is natuurlijk op de gezelligste plaats in Winterswijk. Op het marktplein worden twee enorme tenten opgebouwd en dat heeft tot gevolg dat er geen reguliere markt op zaterdag 31 augustus kan plaatsvinden.

De woensdagen en zaterdagen voor en na het volksfeest ondervindt u als bezoeker gelukkig geen hinder van de festiviteiten. Wij heten u dan ook van harte welkom op onze gezellige markt.

Zondag 25 augustus is het weer zo ver: koopzondag in het centrum van Winterswijk! Net als iedere laatste zondag van de maand heten de marktkooplui en winkelaars iedereen welkom voor een gezellig dagje uit in Winterswijk!

Onderdeel van de koopzondag is de aanwezigheid van een extra markt rondom de Jacobskerk! De gezelligheid op de markt kunt u prima combineren met een bezoek aan een van de vele winkels in het prachtige centrum van Winterswijk. En bent u het winkelen even moe? Neem dan een kopje koffie, een drankje, een lunch of een lekkere maaltijd in één van de sfeervolle cafés of restaurants die Winterswijk rijk is, velen gelegen rondom de warenmarkt. Ook kun je bij mooi weer heerlijk loungen op de vele terrasjes in Winterswijk.

In en om het centrum van Winterswijk zijn circa 1300 gratis parkeerplaatsen. Volg de verwijsborden naar de verschillende parkeerplaatsen in de centrumring.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>